Yhteystiedot

Tiimimme

Päivi Savilahti-Bäckman puh 050-390 6024

Talliyrittäjänä Päivi vastaa tallin yleisestä toiminnasta esim tuntien pidosta ja hevosavusteisesta toiminnasta kuten sosiaalipedagoginen hevostoiminta (Turun Yliopisto ja Ypäjä: HAT-ohjaaja® sosiaalipedagogisen hevostoiminnan koulutus) ja pararatsastus. Opettamisessa Päivi keskittyy ratsastuksen perusasioihin ja tunteja löytyy alkeiskurssista HeA tasolle. Päivi on 80-luvulla nuorena ratsastajana kilpaillut ja valmentautunut kenttäratsastuksessa maajoukkueessa (valiomerkkipistevoittaja nuorissa kenttäratsastajissa 1985). 

 

 

 

 

Alma Bäckman

Alma on koulutukseltaan ratsastuksenohjaaja ja tällä hetkellä hän opiskelee sosionomiksi. Nuoresta iästään huolimatta Alma on jo ehtinyt ratsuttaa useita meidän omia nuoria hevosiamme. Alma toimii ratsastustunneilla sijaisena ja hän osallistuu myös hevosavusteiseen toimintaan tulevaisuudessa.  

 

 

 

 

Aleksandra Hongisto

Aleksandra on koulutukseltaan hevosharrasteohjaaja ja lastenohjaaja (varhaiskasvatuksen hoitaja). Hän vastaa tällä hetkellä tallin heppakerhoista ja tallitöistä. Lisäksi Aleksandra toimii ratsastustunneilla sijaisena.